Poftesti la un iepuras de Paste? [Galerie Foto]

De Mia Nicolescu pe 04 mai, 2013 la ora 20:24

A mai trecut un an, a mai venit un Paşte şi reprezentantele sexului frumos au rămas cu acelaşi obicei: să fie sexy în această sfântă sărbătoare. Ca şi în cazul Crăciunului, acestea îşi caută prin magazine cele mai îndrăzneţe şi mai provocatoare costume... de iepuraş, în cazul acesta, în speranţa că vor reuşi să îşi surprindă partenerii într-un mod plăcut şi incitant. Credeţi că au şanse? Noi nu am pune la îndoială asta!

Chiar şi vedetele se grăbesc să îşi încânte fanii intrând în pielea unui iepuraş obraznic. Printre acestea se numără şi Andreea Bălan, Anda Adam, Lucy Pinder şi Monika Pietrasinska, pe care le puteţi admira în galeria foto de mai sus.

Prin urmare, nu ne rămâne decât să vă dorim... Vizionare plăcută şi Paşte fericit!


Citește și:
  • Profa de dans [Video] Profa de dans [Video]

    Donna Hood ne cucereşte cu mişcările ei de blondă irezistibilă, dar şi cu fizicul de zeiţă. Am întâlnit-o în apartamentul 4, în timpul unei mici demonstraţii de dans amestecată cu un număr de striptease elegant. Puteţi ţine ritmul cu ea?

  • Pregătite pentru nopţi pasionale [Galerie Foto] Pregătite pentru nopţi pasionale [Galerie Foto]

    Ne plac femeile dezbrăcate, dar la fel de repede ne atrage atenţia şi ne cucereşte şi o femeie care ne apare în faţă îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Fină şi sexy. Fină şi obraznică. Care face preludiul să aibă un "gust" desoebit şi care abia aşteaptă să fie ruptă de pe trupul celei care o poartă. Domnilor, bucuraţi-vă privirile cu aceste zeiţe din dormitor!

  • I Love Texas... cu Paris Hilton şi Hannah Ferguson [Video incendiar] I Love Texas... cu Paris Hilton şi Hannah Ferguson [Video incendiar]

    Ce se întâmplă când se întâlnesc două blonde cu ochi albaştri? Se creează cea mai incitantă imagine şi se naşte cel mai sexy videoclip, chiar dacă blondele, aici fiind vorba de Paris Hilton şi Hannah Ferguson, ale căror trupuri sunt fără cusur, devorează un hamburger cu foarte multe calorii. Oricum ar sta situaţia, mai jos găsiţi o nouă reclamă incendiară marca Carl's ...

Alătură-te fanilor Playboy Romania de pe Facebook
Abonează-te la fluxul nostru
RSS
ProSport.ro
File de poveste cu adversara Astrei din Europa League. Cinci ani de la “minunea de la Liberec” File de poveste cu adversara Astrei din Europa League. Cinci ani de la “minunea de la Liberec”

Slovan Liberec este un nume de referinţă pentru istoria participărilor româneşti în cupele europene. În...

Luchin şi Breeveld pot semna azi cu Steaua. Gorjenii au stabilit...
Duşan Uhrin, înaintea meciului cu Petrolul: "Nu simt nicio presiune....
Descoperă.ro

				Ce s-a întâmplat cu mulţi dintre salvatorii care au lucrat pe locul prăbuşirii Turnurilor Gemene? Peste 2.500 dintre ei sunt afectaţi			Ce s-a întâmplat cu mulţi dintre salvatorii care au lucrat pe locul prăbuşirii Turnurilor Gemene? Peste 2.500 dintre ei sunt afectaţi

Peste 2.500 dintre angajaţii care au lucrat în Ground Zero, locul unde s-au prăbuşit...

Arborele cu cârnaţi, copacul cu batiste şi alţi arbori...
Alte două cratere misterioase au apărut în Siberia....
ProMotor.ro

												Iată cum poţi face un Mercedes-Benz S-Class să margă singur!									Iată cum poţi face un Mercedes-Benz S-Class să margă singur!

Nu există (încă) un producător de maşini care să-şi descrie maşina ca...

Da, va exista Duster pick-up! Nu, nu se va fabrica în...
Supercar nemţesc, pe post de GRĂTAR!
Go4IT.ro
Acesta este urmatorul produs de super succes de la Apple care va veni dupa iPhone. Americanii sunt siguri ca vor rupe piata din nouAcesta este urmatorul produs de super succes de la Apple care va veni dupa iPhone. Americanii sunt siguri ca vor rupe piata din nou

Subiect de zvonuri încă de anul trecut, primul smartwatch Apple pregătit pentru...

Gadgetul atotputernic. Acesta este dispozitivul cu care vom inlocui...
Scandal monstru la RCS. Se va lasa cu sanctiuni si procese
După Afaceri
Cum arăta în 1989 maşina din categoria Daciei LodgyCum arăta în 1989 maşina din categoria Daciei Lodgy

Un client a plătit 1,6 mil. euro pentru un penthouse în inima...
Cum s-a schimbat în 100 de ani una dintre cladirile emblematice ale...